Gehavend DeVeDo Ermelo wint tóch van D.O.V.

Zaterdag 25 februari reisden de rolstoelbasketballers van DeVeDo af naar Leeuwarden voor de uitwedstrijd tegen D.O.V. Na een matige start wist DeVeDo nipt de wedstrijd te winnen met 43-58.

DeVeDo dat het hele seizoen nog bijna geen wedstrijd met een complete selectie heeft gespeeld, begon ook deze wedstrijd niet compleet. Het eerste kwart speelde DeVeDo een full court press waar de ploeg uit Leeuwarden in datzelfde kwart gemakkelijk onderuit kwam. Ook in het tweede kwart stond de verdediging van DeVeDo niet goed. D.O.V. stond met de rust dan ook voor: 30-26.

Leiding
Na rust toonde DeVeDo zich scherper. Aanvallen werden opgezet en de verdediging stond steviger. In het derde kwart kwam D.O.V. dan ook bijna niet tot scoren en had DeVeDo de leiding in de wedstrijd overgenomen. Ook in het vierde kwart had D.O.V. het moeilijk met de verdediging van de Ermeloërs. DeVeDo gaf de voorsprong niet meer uit handen en wist de wedstrijd te winnen met 43-58.