DVS’33 Ermelo trapt Vitesse Scoutingdagen af

Foto: Vitesse Voetbalschool

Op woensdagmiddag 8 maart wordt de eerste Scoutingdag van Vitesse gehouden bij DVS’33 Ermelo. De Vitesse Voetbalschool organiseert deze dagen bij alle convenantclubs van de Arnhemse BVO te beginnen bij DVS.

De opzet van de Scoutingdagen is geheel in een nieuw jasje gestoken.

Vitesse Voetbalschool
Tijdens deze middagen worden de trainingen verzorgd door trainers van de Vitesse Voetbalschool. Onder met motto ‘Wie wordt de nieuwe Ricky van Wolfswinkel werken de deelnemers, samen met de trainers, aan hun techniek en leren zij op de beste manier passen, trappen en afwerken.

Tips en tricks
Door middel van zes verschillende oefeningen worden allerlei tips en tricks aan de jonge talenten uitgelegd. Er zijn scouts aanwezig om jonge talenten te ontdekken. Dankzij de nieuwe opzet van het programma vallen de kwaliteiten van de talentvolle voetballers nog eerder op.

Mystery guest
Iedere Scoutingdag komt er een mystery guest van Vitesse op bezoek. De middag wordt afgesloten met een toernooi. Voetballers van zes tot en met 14 jaar kunnen zich inschrijven voor de Vitesse Scoutingdagen via Vitesse.nl/voetbalschool. De kosten voor deelname bedragen 25 euro.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen