Daniël van Warven keert terug bij DVS’33 Ermelo

Foto: Theo Aalten

Daniël van Warven keert volgend seizoen terug bij DVS’33 Ermelo. De 22-jarige middenvelder komt over van de beloften van SC Cambuur en tekent in Ermelo een tweejarige verbintenis.

In de zomer van 2014 verruilde Van Warven tweedeklasser DOS Kampen voor DVS’33 Ermelo. De middenvelder paste zich moeiteloos aan in Ermelo. Met tien doelpunten en een aantal assists leverde de Kampenaar een grote bijdrage aan het kampioenschap in de hoofdklasse C.

Nét niet
Na een zeer succesvol verlopen seizoen verruilde de middenvelder DVS’33 voor Jong Cambuur. In Leeuwarden zat de middenvelder dicht tegen de eerste selectie aan. Tot een debuut in de hoofdmacht kwam het echter niet.

Daniël van Warven: “Hoewel ik in diverse oefenduels heb meegespeeld, maakte ik mijn officiële debuut niet. Vorig jaar en ook dit seizoen versterkte Cambuur zich op het laatste moment met meerdere middenvelders. Dat maakte het voor mij niet makkelijker.”

Wel leerzaam
Toch beleeft Van Warven een goede en leerzame tijd in Leeuwarden. “Met de beloften heb ik mooie wedstrijden gespeeld. Ook het trainingskamp in Portugal was een prachtige ervaring. Ik zat er dicht bij, maar als je na bijna twee seizoenen het laatste stapje niet maakt, moet je ook reëel zijn.”

Mooie en warme club
De Technische commissie heeft de ontwikkeling van Daniël van Warven altijd nauwlettend gevolgd en contact onderhouden. “DVS is een mooie en warme club en speelt op een goed niveau. Ik had nog regelmatig contact met de Technische commissie. Ik vind het fijn om nu vroegtijdig duidelijkheid te hebben en kijk er naar uit om vanaf volgend seizoen weer wekelijks op zaterdag te voetballen. Maar eerst ga ik in de tweede seizoenshelft nog mijn best doen voor Cambuur en bekijken welke invulling ik ga geven aan mijn maatschappelijke carrière.”

Trouwe supporter
De Technische commissie is blij dat Daniël terugkeert in Ermelo. Daniël koppelt werklust aan goede technische vaardigheden en scorend vermogen. Mooie bijkomstigheid van de terugkeer is ook de hernieuwde kennismaking met vader en trouwe supporter Dick van Warven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen