Sponsors Businessclub DVS’33 Ermelo bezoeken Van Wijnen

Foto: Businessclub DVS’33 Ermelo

Dat sportverenigingen mede afhankelijk zijn van het lokale bedrijfsleven is al lang geen geheim meer. Bijzonder is wél de jarenlange hechte relatie tussen Van Wijnen en DVS’33 Ermelo.

Van Gert Spijker

Zo’n veertig jaar siert het logo van het gerenommeerde bouwbedrijf de shirts, reclameborden en andere uitingen van de ambitieuze voetbalclub uit Ermelo. Dinsdagavond jl. tekende commercieel adjunct-directeur Henk Bakker een nieuw hoofdsponsorcontract dat Van Wijnen opnieuw voor drie jaar aan Businessclub DVS’33 Ermelo verbindt.

Rondleiding
Diezelfde avond ontvingen gastheren Henk Bakker en Erik van Santen namens Van Wijnen circa veertig geïnteresseerde collega-sponsors in het nieuwe pand aan de Deventerweg in Harderwijk voor een indrukwekkende rondleiding. Tijdens de afsluitende borrel stond Gert Spijker (voorzitter Businessclub DVS’33 Ermelo) stil bij een stukje historie: “DVS’33 kan al heel lang bouwen op ‘Van Wijnen (voorheen BIMO). BIMO Bouw was sinds de jaren zeventig onze allereerste sponsor in de vorm van geelzwarte kousen voor ons eerste elftal en maakte vanaf het prilste begin deel uit van onze HoofdSponsorGroep. In 1995 bouwde het bedrijf onze kleedkameraccommodatie. Het ver over de grenzen van deze regio bekende jaarlijkse Van Wijnen Voetbaltoernooi bestaat dit jaar veertig jaar en vindt nog steeds bij DVS’33 plaats. Wij zijn trots op de samenwerking en dat de naam van Van Wijnen na al die jaren nog steeds op onze sponsorlijst prijkt!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen