Dindoa Ermelo pakt opnieuw de punten tegen ‘lastig’ Revival

In een matige wedstrijd heeft Dindoa zaterdag 14 januari opnieuw de punten gepakt tegen het altijd lastige Revival. Dankzij de 14-19 overwinning blijft de Ermelose ploeg bovenin meedraaien.

Waar Revival de fysieke duels niet schuwt, moet Dindoa het hebben van het korfballend vermogen. Het eerste kwartier hielden beide partijen elkaar in evenwicht, met een 5-5 stand als resultaat. Na een doelpuntloze fase gingen de gasten met een 7-9 voorsprong de rust in.

Rake vrije bal
De tweede helft was boeiender. Revival gaf zich nog niet gewonnen en klampte weer enigszins aan. Dindoa gaf de voorsprong echter niet meer uit handen. In de slotfase bepaalde Saskia Lieman met een rake vrije bal de eindstand op 17-19.

Focus op tweede plaats
Coach Jan van Essen: “Als we elke wedstrijd de focus houden, dan is een tweede plaats aan het eind van de rit zeker mogelijk Doelpunten Dindoa: Sam van der Beek 6. Ellen Haverkamp 4, Saskia Lieman 3. Doortje van de Belt 2, Mark Bronkhorst 2, Jonathan van Beek 2.

• Komende zaterdag speelt Dindoa een thuiswedstrijd tegen Noviomagum.

Dindoa 2 en A1
Koploper Dindoa 2 verloor in een spannende wedstrijd met 20-19 van DVO en heeft nu nog maar 1 punt voorsprong op de ploeg uit Benekom. Dindoa A1, dat strijdt tegen degradatie, verloor de uitwedstrijd tegen Drachten van der Wiel met grote cijfers: 35-14