Dames Pauwervoll Ermelo verstevigen tweede positie op ranglijst

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft donderdag 1 december in sporthal Calluna met 4-0 gewonnen van Avior 3 uit Deventer / Schalkhaar. Met de vijf volle punten verstevigden de Ermelose dames de tweede positie op de ranglijst.

De thuisploeg begon sterk aan de eerste set. Er was goede servicedruk en ook de aanvalsters bij het net waren scherp en scoorden veel. Avior had geen antwoord op de vliegende start van Pauwervoll, dat de eerste set met 25-14 won. Ook in de tweede set lieten de Ermelose volleybalsters zien, waarom zij bovenin de poule meedraaien. Er werden weinig fouten gemaakt en Avior kreeg niet veel kansen om te scoren.

Dat leverde de thuisploeg met 25-11 opnieuw setwinst op. Pauwervoll wist de laatste twee sets, zonder veel moeite, beiden met 25-16 te winnen. Wel was het tempo te laag, waardoor het een saaie wedstrijd was voor de toeschouwers.

De Ermelose ploeg speelt op zaterdag 10 december om 14.30 uur in Dieren tegen Auto van Oort/Rebelle dames 2.