Jeugd DVS’33 Ermelo geniet van Dollen met Wiel

Het DVS voetbal evenement ‘Dollen met Wiel’ werd afgelopen zaterdagochtend 3 december een groot succes. Ruim tachtig DVS voetballers uit het segment DVS JO9 en DVS JO 11 kregen een aantrekkelijke hoeveelheid oefenstof aangereikt afkomstig van de alom bekende oefenmeester Wiel Coerver.

Met fotoreeks

De begeesterde voetbaltrainer uit Kerkrade werd in 2007 benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau. Op 24 mei 2008 werd Wiel Coerver door de Coaches Betaald Voetbal onderscheiden met de Oeuvre prijs beste trainer/coach door oud bondscoach Kees Rijvers.

Enthousiast en gedreven
De DVS spelertjes gingen groepsgewijs bijzonder enthousiast en gedreven aan de slag met een achttal Wiel Coerver oefeningen. De publiek op de hoofdtribune kregen daar waar nodig tekst en uitleg over de oefeningen door Vincent Viester, voorzitter van de TC Jeugd.

Jack en Vincent
Samen met Jack van Santen had Vincent zijn schouders onder het evenement gezet. Jack had speciaal voor de ouders en de overige belangstellenden de nodige informatie op papier gezet en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt op de tribune.

Geel-Zwart
Dollen met Wiel is een aansprekend voetbalevenement dat al ruim 15 jaar plaatsvindt bij DVS. De jeugd sloot de sportieve ochtend af in het clubhuis met een beker heerlijke warme chocolademelk en daarna een fantastische Bingo, mede mogelijk gemaakt door Supportersvereniging Geel-Zwart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen