DVS’33 Ermelo opnieuw onderuit tegen G-team van FC Horst

Foto: Eigen foto

Het 35+ team van DVS’33 is dinsdagavond 18 oktober in sporthal ‘t Keerpunt na verlenging onderuit gegaan tegen het G-team van FC Horst.

Wat Bert van Hunenstijn voor SDC Putten is zijn Jaap Sterenberg en Arie van Buuren voor het G-team van FC Horst. Jaap en Arie hadden hun zaakjes weer dik voor elkaar in ’t Keerpunt. Het door hen georganiseerde voetbalfeest werd een voetbalhappening. Na een sensationele 12-12 stand wist het G-team van FC Horst na de verlenging voor de derde keer die geweldige Superbeker mee naar huis te nemen.

Johan Reuling
De alom bekende Johan Reuling was uitgenodigd om in zijn FC Horst shirt naar het Keerpunt te komen. Johan had de uitnodiging aangenomen en liep als Mister FC Horst met de scheidsrechters Dick van Leeuwen en Guus de Witte mee voor het G-team aan het veld op. Tijdens de wedstrijd nam hij bij Evert plaats als official van FC Horst. Bij de huldiging en het uitreiken van de medailles en die fantastische beker hielp hij Jaap Sterenberg..

Yorian Justin Bieber
Tevens was Yorian Boonstra ook uitgenodigd (collega bewoner van Tie Cie en Johan) als zanger. Hij is zeg maar de Justin Bieber van ‘s Heerenloo en hij zong samen met Arie van Buuren voor en na de wedstrijd. De pannen gingen bijna van het dak. Yorian liep ook met de scheidsrechter mee, maar dan voor het DVS 35+ team uit. Tie Cie trad weer op als grensrechter. De beide scheidsrechters Dick van Leeuwen en Guus de Witte hadden samen een gemakkelijk avondje maar men zag zich toch genoodzaakt een speler van DVS weg te sturen met rood.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen