DeVeDo wint ruim van SC Antilope uit Utrecht

Zaterdag 15 oktober heeft DeVeDo de tweede competitie wedstrijd in de Landelijke Eredivisie opnieuw met een groot verschil gewonnen. In Utrecht namen de Ermeloërs het op tegen SC Antilope.

DeVeDo begon sterk aan de wedstrijd in het Utrechtse Sportcentrum Ouderijn. DeVeDo dat gebrand was op de tweede overwinning in het seizoen wist de eerste minuten direct te profiteren en in het eerste kwart Antilope al de genadeklap te geven. In het tweede kwart lukte het Antilope om vrijer te gaan spelen en druk te zetten op DeVeDo. Ruststand: 25 – 39.

Na rust waren beide teams zoekende in de wedstrijd, waar Antilope de press in zette, speelde DeVeDo de press alleen als er gemist werd. Door de full-court press van Antilope ontstonden er gaten in hun verdediging waar DeVeDo van profiteerde.

In het laatste kwart maakte DeVeDo een sterke indruk en speelde weer een full-court press waar Antilope moeilijk uit kwam. In datzelfde kwart maakte DeVeDo het meest aantal punten van de wedstrijd. DeVeDo won in Utrecht van Antilope met 49 – 72.