EFC’58 Ermelo scoort volle bak met eerste Ladies Night

Foto: Eigen foto

EFC’58 blikt enthousiast terug op een succesvol verlopen eerste Ladies Night, vrijdag 23 september. Met ruim 100 gasten bestaande uit vrouwen van sponsors, spelers, vrijwilligers van de club en moeders van de EFC’58 jeugd, scoorde de voetbalvereniging volle bak.

Al voor de officiële openingstijd stonden de nodige gasten op de rode loper te wachten om naar binnen te gaan. Direct nadat Selma de Waal en Martine Buter als organiserende ondernemers, samen met Marjon Uljee namens EFC’58 de avond officieel hadden geopend en iedereen een warm welkom heetten, hadden alle standhouders de handen vol om aan alle vragen en behandelingen te voldoen.

Het complete avondje uit werd bijzonder gewaardeerd door alle dames, en is dan ook zeker voor herhaling vatbaar, meent EFC’58 De organiserende dames hadden een enquête formulier gemaakt waarop iedereen zijn bevindingen kon vermelden. Daar werd goed gebruik van gemaakt en het leverde ook al de nodige positieve feedback en tips op waarmee een volgende Ladies Night alleen nog maar beter wordt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen