Team VRC Ermelo sprint met succes het seizoen uit

Foto: Eigen foto

Team VRC Ermelo beleefde de laatste sprint van het seizoen in Lisse met de Ermelose racers Fokko en Hugo van der Velden. Een sprint met succes volgens TT. Loedeman.

Fokko werd met de Kawasaki AR50 eerste en zette daarmee een nieuw pr van 7.59 sec neer. Een enthousiaste Loedeman: “Het Kawaatje had er die dag zin en zat steeds rond de 7.62 en nu dan eindelijk onder de 7.6! In de Superspecial klasse moest Fokko het met de tweede plaats doen. Loedeman: “De Honda had er met veel wielspin en een schakelprobleempje kennelijk niet zoveel zin in.””

Hugo scoorde ook een eerste plaats met de Puch maxi. Hij reed een supertijd van 7.62 Helaas was zijn sprint zo snel dat de tijdregistratie het op dat moment niet aan kon.

Team VRC Ermelo heeft het afgelopen seizoen geen NK-titels weten te bemachtigen. “Ook hebben we een aantal wedstrijden gemist en hadden we 2 record seizoentijden. De laatste sprint in Lisse maakt echter veel goed want het was een zeer geslaagde dag. Zeker dankzij de steun van onze sponsoren restaurant Italia, particulier Wout Jacobs en organisator NSSC, die de sprint in stand houden, samen met een aantal vrijwilligers.” Team VRC Ermelo kan niet wachten tot het 2017 is voor een compleet nieuw brommersprintseizoen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen