DVS’33 Ermelo start met gratis voetbalschool

Foto: Eigen foto

DVS’33 Ermelo start op vrijdagmiddag 30 september met de voetbalschool. Iedereen tot en met 11 jaar is van harte welkom op het Sportpark aan de Sportlaan in Ermelo, ook niet-leden. In tegenstelling tot veel andere voetbalscholen in Nederland is de DVS-Voetbalschool gratis.

De voetbalvereniging begon al in 2007 met een voetbalschool op woensdag voor pupillen uit heel Ermelo. Omdat veel kinderen vaak woensdagmiddag met vriendjes en vriendinnetjes willen spelen, is er nu voor gekozen om de DVS Voetbalschool te houden op vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur.

DVS pupillen die meedoen met de Voetbalschool kunnen drie keer trainen, een unicum. Ook krijgen zij de kans om aan vriendjes en vriendinnetjes te laten zien hoe leuk voetbal is bij DVS. De trainers Maud Besselsen, Esther Crama en Melissa Bais zullen de trainingen verzorgen.

Samen met Vincent Viester van de TC Jeugd en Buurtsportcoach Kirsten de Bruin gaan zij ervoor zorgen, dat alle deelnemers een geweldig uurtje voetbal hebben op de vrijdagmiddag. Vaders en moeders zijn van harte welkom om te komen kijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen