EFC’58 Ermelo speelt gelijk in bekerwedstrijd tegen Elspeet

EFC’58 heeft zaterdag 20 augustus de eerste bekerwedstrijd thuis tegen vierdeklasser Elspeet afgesloten met een 1-1 gelijkspel. In een matige eerste helft renden de spitsen van beide partijen zich de benen uit het lijf op lange ballen, maar kwamen in het stuk niet voor.

En als ze de bal al hadden, was er geen aansluiting om iets gevaarlijks ermee te doen. Elspeet kwam vanuit het niets op een 0-1 voorsprong. Een voorzet werd door EFC-keeper Alex Lubbersen verkeerd ingeschat en in de verdediging lette niemand op.

Daardoor kon een compleet vrijstaande speler van Elspeet eenvoudig kon inkoppen. Na rust speelde de thuisploeg bij vlagen aardig voetbal, maar was ongelukkig in de afronding. Toch kwam EFC in de 80e minuut nog langszij, toen Romin Ahmadi de 1-1 gelijkmaker scoorde; dat was tevens de eindstand.

De Ermelose derdeklasser speelt de tweede en derde bekerwedstrijd beiden in Apeldoorn, komende dinsdagavond tegen zondag vierdeklasser Orderbos en komende zaterdag tegen zondag derdeklasser Turkse Kracht.

Kombifit begint op woensdag 24 augustus weer met de activiteiten bij EFC’58 op sportpark ‘De Zanderij’. De deelnemers kunnen kiezen uit wandelen of jeu de boules. Er wordt begonnen om 19.00 uur en het duurt ongeveer een uur.