DVS’33 2 Ermelo begint bekertoernooi met monsterscore

Foto: Archief Aad van Schaijk

DVS 2 heeft zaterdag 20 augustus de eerste poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi tegen zondag vierdeklasser Apeldoornse Boys met maar liefst 8-0 gewonnen.

Columbia won de andere wedstrijd in de poule uit tegen Prins Bernhard met 2-3.

De tweede bekerwedstrijd wordt op dinsdagavond gespeeld in Uddel tegen zondag vierdeklasser Prins Bernhard. Het tweede elftal van DVS’33 sluit de poulefase komende zaterdag af in Apeldoorn, waar het speelt tegen zondag derdeklasser Columbia.

Het eerste team van DVS speelt niet in het districtsbekertoernooi, maar in het KNVB-bekertoernooi. De Ermelose derde divionist, die in de eerste ronde was vrijgeloot, speelde dinsdagavond in de tweede ronde een thuiswedstrijd tegen AZSV.

De Hoofdklasser uit Aalten had zich voor de tweede ronde geplaatst door met 1-2 te winnen bij Staphorst, dat eveneens uitkomt in de Hoofdklasse C. AZSV begon afgelopen zaterdag flitsend aan de competitie door de uitwedstrijd tegen CSV Apeldoorn met 0-5 te winnen.

DVS’33 Ermelo strandde vorig seizoen in de achtste finale van het districtsbeker eveneens tegen AZSV. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarna de Aaltenaren de penaltyreeks met 5-4 wisten te winnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen