FC Horst Ermelo wint eerste bekerwedstrijd

Foto: Archief Jan de Roo Fotografie

FC Horst is zaterdag 20 augustus uitstekend begonnen aan het districtsbekertoernooi door de eerste poulewedstrijd in en tegen derdeklasser Stroe met 1-3 te winnen. Het andere duel in de poule tussen ZVV’56 tegen Otterlo is uitgesteld en wordt nu gespeeld op dinsdag 30 augustus in Apeldoorn.

FC Horst begon goed aan de wedstrijd en opende in de 17e minuut de score. Ugur Ayaz schoot de bal op de paal en in de rebound zorgde de attente Elroy Martens voor de 0-1. In de 50e minuut vergrootten de Ermeloërs de voorsprong; Aderson Lima bereikte Ricardo Vliek, die de 0-2 scoorde.

Stroe deed in de 63e minuut iets terug door de aansluitende 1-2 te scoren. Daarmee was de spanning terug. FC Horst herpakte zich echter snel en besliste in de 72e minuut het duel; de 1-3 werd gescoord door Dennis Ruitenberg na een assist van Patrick Sergiel.

De Ermelose derdeklasser speelt komende dinsdagavond de tweede bekerwedstrijd opnieuw uit tegen vierdeklasser Otterlo; aanvang 20.00 uur. FC Horst sluit komende zaterdag de poulefase af met een thuiswedstrijd tegen vierdeklasser ZVV’56 uit Apeldoorn; aanvang 14.30 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen