DVS’33 Ermelo verliest van Jong Groningen

DVS’33 Ermelo heeft zaterdag 20 augustus de tweede competitiewedstrijd uit tegen Jong Groningen met 2-0 verloren. De Ermelose derde divisionist zakte op de ranglijst naar de 10e plaats, met drie punten uit twee duels.

Jong Groningen kwam flitsend uit de startblokken en stond na 10 minuten al met 2-0 voor door doelpunten van van Yassine Zakir en Gijs Jasper. Een zwaar tegenvallend DVS probeerde na rust nog wel wat terug te doen, maar uitgespeelde kansen leverde dat niet op.

Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Stedeco op het programma. De ploeg uit Hoornaar zakte door een 2-3 thuisnederlaag tegen Scheveningen naar de 12e plaats met 1 punt uit 2 wedstrijden. Stedeco vorig seizoen net als DVS zijn debuut in de Topklasse. De Ermelose ploeg won de uitwedstrijd gemakkelijk met 1-4 en speelde thuis met 1-1 gelijk.