Veel bekende namen in het nieuwe seizoen van Theater Dialoog

De band ‘Boys named Sue’ opent op 28 september het seizoen met een eerbetoon aan Johnny Cash.
De band ‘Boys named Sue’ opent op 28 september het seizoen met een eerbetoon aan Johnny Cash.
Foto: Hugo Levèfre

In het seizoen 2024/2025 komen veel bekende namen naar Theater Dialoog Ermelo. Cesar Zuiderwijk, Alex Roeka, Tangarine, Syb van der Ploeg, Leoni Jansen, Beatrice van der Poel en last but not least Peter Uhm en Mart de Kruijf.

Dit bericht PR SCDE/Theater Dialoog Ermelo.

Lokale bekenden
Maar ook de namen die misschien alleen lokaal bekend zijn ontbreken niet: Excelsior en Spiegel staan allebei weer twee keer in de theaterzaal van het Huis van Ermelo. Een nieuwe lokale naam is DJ Arjon. Hij gaat in mei 2025 ons seizoen afsluiten met zijn persoonlijke verhaal.

Op veler verzoek
Veel aandacht ook weer voor muziek, waarbij bekende bands en muziekstijlen worden geëerd. Zo openen we het seizoen op 28 september met een eerbetoon aan Johnny Cash. Op veler verzoek keert Back tot he Country weer terug en wordt er op een speciale (a capella) manier aandacht besteed aan het feit dat het alweer 50 jaar geleden is dat Queen met ‘A night at the opera’ de wereld veroverde.

Samen met anderen
Al met al zullen de deuren van de theaterzaal in het Huis van Ermelo zo’n 20 keer worden geopend voor producties van SCDE. In samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen organiseert Theater Dialoog Ermelo de voorstelling ‘De meisjes van de Radio’ op 9 oktober in de Baanveger. Dat is één van de voorstellingen die dit seizoen samen met anderen wordt georganiseerd. De andere voorstellingen zijn ‘Laat me leven’ op 26 maart 2025, een voorstelling naar aanleiding van het boek van Lala Gül. Dat is een coproductie met de Bibliotheek Noordwest Veluwe. Als onderdeel van de herdenkingen rondom 80 jaar bevrijding wordt, ook weer samen met de bibliotheek, het theatercollege Veldheren Live op 19 april 2025 geprogrammeerd, een dag en 80 jaar na de bevrijding van Ermelo.

Het volledige programma is te vinden op www.theaterdialoogermelo.nl. De kaartverkoop start binnenkort.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen