Eerste editie van Gluren bij de Buren Ermelo op zondag 30 juni

Nieuw in Ermelo: Gluren bij de Buren.
Nieuw in Ermelo: Gluren bij de Buren.
Foto: Marjan Tjaarda

Zondag 30 juni veranderen 14 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens de eerste editie van amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Ermelo.

Dit bericht Ralf Leemeijer, programmamaker Gluren bij de Buren Ermelo.

Programma
Lokale podiumkunstenaars tonen hun talent in groene tuinen verspreid over de gemeente. Ontdek alle acts en locaties in het programma via www.glurenbijdeburen.nl/programma.

  • Wat: Gluren bij de buren
  • Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13 en 18 uur
  • Waar: In alle wijken van Ermelo
  • Entree: Eigen bijdrage
  • Meer informatie en het programma op www.glurenbijdeburen.nl

Over Gluren bij de Buren
Gluren bij de Buren vindt deze editie plaats in 29 gemeenten. Door heel Nederland zijn er 4.200 optredens in 1.400 tuinen. In Ermelo ben je welkom achter de schutting bij 14 buren voor een bijzonder optreden en een hapje of drankje. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, zo kun je tot wel zeven verschillende optredens bijwonen.

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. Ontdek jazzbands rond de vijver, ontdek improvisatietheater met potten en planten als props of ontdek dansers tussen de hortensia’s. Stippel jouw route vanaf nu uit op de website.

Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 13 en 18 uur. De optredens zijn bij te wonen zonder reservering en op basis van vrijwillige bijdrage.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne in samenwerking met Randmeer Makelaars en The Butler Harderwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen