KNNV Noordwest Veluwe en Vogelbeschermingswacht organiseren cursus vogelherkenning

Foto: Camera Natura KNNV Noordwest Veluwe

Afgelopen jaar hebben de KNNV Noordwest Veluwe en de Vogelbeschermingswacht Noord-Veluwe een cursus vogelherkenning georganiseerd. Telkens proberen ze een ander biotoop (leefgebied) uit te kiezen. Dit keer richten zij zich op de vogels in het weidegebied en de watervogels.

Na een stukje theorie gaan de deelnemers naar buiten, om de zojuist opgedane kennis in de praktijk te brengen. De cursus wordt verzorgd door ervaren vogelkenners. Het theorie gedeelte is voorzien van prachtige foto’s van Bart Stornebrink maar ook door scherpe tekeningen en natuurlijk het geluid van de soorten. Deze cursus is het vervolg van de cursus welke in 2016 gegeven is. Maar nieuwe cursisten zijn ook hartelijk welkom.

Drie zaterdagen
De cursus wordt gehouden tussen Ermelo en Putten op drie zaterdagen van 08:30 tot 12:30 uur, op de volgende data: 25 maart, 29 april en 20 mei 2017. De kosten van deze cursus bedragen € 25,-, dit is inclusief koffie/thee en een CD met vogelgeluiden. Wij raden aan om laarzen en een verrekijker mee te nemen.

Informatie en aanmelden
Meer informatie kunt u verkrijgen bij Dimitiri Mulder 06-41924290. U kunt u aanmelden tot woensdag 15 maart via [email protected]. Na aanmelding ontvangt u meer informatie en de locatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen