De Zonnebloem Ermelo viert zilveren jubileum met feestmiddag

De Zonnebloem afdeling Ermelo bestaat 25 jaar. Dat wordt vanmiddag, vrijdag 24 februari uitbundig gevierd in het Kerkelijk Centrum. Bovendien is 2017 uitgeroepen tot jubileumjaar met meerdere activiteiten voor de gasten en vrijwilligers. 

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Na een gastvrije ontvangst met koffie/thee en wat lekkers erbij, een openingswoord door burgemeester André Baars en voorzitter Theo Trompetter, werd een kerkzaal vol Zonnebloem-gasten gefêteerd op oer-Hollandse entertainment.

Maak je niet dik
De organisatie had namelijk de bekende allround zangeres Conny Vink gestrikt. De Nederlandse zangeres trok vooral in de jaren zeventig volle zalen onder meer met de hit ‘Maak je niet dik, dun is de mode’. Met veelzijdige ras-entertainer Dick de Witte reist zij het land door met de ‘Uit & Thuis Show’. Met de nodige verkleedpartijen, goochelacts en swingende medleys zorgde het duo voor een uitgelaten sfeer. De feestmiddag wordt afgesloten met een stampottenbuffet.

In de weer
De Zonnebloem Ermelo is met 70 vrijwilligers regelmatig in de weer om meer dan 100 gasten van de Zonnebloem gezellige momenten te bezorgen. Dat varieert van bezoekjes aan huis, dagjes uit, bingo tot gezamenlijk eten. Daarmee wil De Zonnebloem Ermelo verlichting brengen in het leven van mensen die kampen met lichamelijk ongemak en eenzaamheid.

Envelop mét inhoud
Burgemeester André Baars complimenteerde De Zonnebloem Ermelo met haar jubileum. “Het is een vereniging die ontzettend goed werk doet. Vrijwilligers zorgen er immers voor dat mensen met ziekte, handicap of die dreigen te vereenzamen , actief betrokken worden bij de samenleving.” Omdat het volgens de gemeentelijke normen gaat om een erkend jubileum, overhandigde Baars aan voorzitter Trompetter een envelop mét inhoud.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen