Kinderen Beatrixschool Ermelo beschilderen bouwhekken Sonnevanck

Foto: Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe

De kinderen van groep vijf tot en met acht van de Beatrixschool in Ermelo hebben bouwhekken voor Sonnevanck beschilderd. De bouwhekken zullen op het terrein van Sonnevanck worden geplaatst waar onlangs de langverwachte vervangende nieuwbouw van start is gegaan.

Als alles volgens plan verloopt, opent er dit najaar een prachtig nieuw woonzorgcentrum op dit bosrijke terrein. In de tussentijd fleuren de kunstwerken van de kinderen het terrein op.

Langetermijnhuisvestingsplan
De vervangende nieuwbouw is bedoeld voor maximaal 24 bewoners – 8 per kleinschalige wooneenheid – met psychogeriatrische problematiek in combinatie met onbegrepen gedrag. Deze bouw maakt deel uit van het langetermijnhuisvestingsplan van de Zorggroep. Voor alle nieuwbouw geldt, dat de Zorggroep flexibel wil bouwen. Dat wil zeggen dat de huisvesting voor meerdere doelgroepen inzetbaar is en met zo min mogelijk kosten om te bouwen is naar andere woonvormen als dat nodig is. Voor meer informatie over de nieuwbouw bij Sonnevanck kunt u kijken op www.znwv.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen