Nieuwe dichtbundels van Alfred Valstar en Fiet van Beek Ermelo

Foto: Eigen foto

Bij  een goed bezochte bijeenkomst in Museum Het Pakhuis hebben de Ermelose dichters Alfred Valstar en Fiet van Beek hun nieuwe dichtbundels gepresenteerd.

Debuutbundel
Het publiek kon luisteren naar hun voordrachten die werden afgewisseld of ondersteund met harpmuziek door Corrine Snaterse. Voor dorpsdichter Fiet van Beek is Vierende lijnen haar debuutbundel. Zij tekent mensen en gebeurtenissen op een toegankelijke en tegelijkertijd indringende manier. Soms met milde humor, dan weer vlijmscherp of nostalgisch.

Op Ermelo geïnspireerde verzen
De gedichten van Alfred Valstar zijn kwatrijnen (gedichten van vier regels). In zijn boek Seizoensgebonden loopt hij het leven door aan de hand van de seizoenen. In beide boeken staan ook op Ermelo geïnspireerde verzen, al ligt dat er niet dik bovenop.

Gekneusde arm
Na afloop hebben de dichters hun boeken gesigneerd; een hele uitdaging voor Fiet van Beek die door een val van de fiets de arm in een mitella had.

De boeken kosten € 15 en zijn te verkrijgen op wwwuitgeverijanderszins.nl en bij boekhandel Riemer & Walinga aan de Stationsstraat in Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen