Fête de la Musique Ermelo viert jubileumeditie

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

De organisatie van het leukste muziek-, zang- en dansevenement van Ermelo heeft de afgelopen weken niet stilgezeten. De voorbereidingen van alweer de tiende editie van Fête de la Musique zijn in volle gang.
Deze speciale jubileumeditie wordt extra bijzonder, want tien jaar Fête de la Musique is natuurlijk reden voor een groots feest. Het evenement wordt dit jaar gehouden op zaterdag 24 juni 2017 in en rondom het centrum van Ermelo.

Heupen los
“Fête de la Musique is natuurlijk altijd al een feestje, maar deze editie heeft het feest een extra bijzonder tintje. Het evenement bestaat tien jaar en dat willen we dan ook extra vieren! Zo komen er natuurlijk weer diverse workshops en demonstraties. Ook is er deze editie voor het eerst een workshop salsadansen aanwezig. De heupen kunnen dus flink worden losgeschud”, aldus de organisatie.

Enthousiaste deelnemers
Fête de la Musique staat al tien jaar door alle enthousiaste deelnemers die elke jaar weer vol overgave hun talenten laten zien. Muziek, zang, dans, cabaret, theater… elke jaar is weer een verrassing hoe het programma eruit komt te zien. De organisatie: “We krijgen nu al veel enthousiaste reacties binnen van deelnemers. We verwachten dan ook dat er tijdens de jubileumeditie meer deelnemers zullen meedoen dan ooit tevoren! Ook hebben zich nu al meer horecagelegenheden en winkels gemeld die graag hun steentje willen bijdragen tijdens het evenement.”

Inschrijven
Iedereen die de wens heeft om een keer op een echt podium te staan en deel uit te maken van dit fantastische feest, kan zich vanaf half november via de website www.ermelosemuziekfeesten.nl inschrijven. Houdt de website, Sociale media en lokale media in de gaten voor meer informatie.

Vrijwilliger worden?
Fête de la Musique is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich tijdens de voorbereidingen of op de dag zelf willen inzetten om het evenement een succes te maken. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar [email protected] om je aan te melden of voor extra informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen