Spanning stijgt onder kandidaten Maestro van Crescendo Ermelo

Renate Goossensen.
Renate Goossensen.
Foto: Eigen foto

Kan Renate Goossensen eigenaresse van DansFabriek S.I.L.K., net zo goed een orkest dirigeren als ze danst? Als het aan haar ligt verovert ze, net als de vele prijzen die ze won met haar danstalent, ook  de prestigieuze titel van  Maestro van Crescendo.

De vierde editie van de dirigentenslag van Chr. Harmonie Crescendo vindt plaats op zaterdagavond 29 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14. Renate Goossensen neemt het op tegen CDA Ermelo -wethouder Esther Heutink, Olav Pranger van Get Healthy, Niels Prins van Fysio-Ermelo en Petra Buurstra van Petra Koffers en Tassen. Inmiddels zijn de kandidaten druk aan het repeteren en krijgen ze dirigeerlessen van Hilda Versluis.

DansFabriek S.I.L.K leeft erg met Renate mee. Ze heeft dan ook al meerdere keren met haar dirigeerstokje voor de groep gestaan om haar kunsten te laten zien. De leden zijn maar wat trots op Renate en zien dat ‘hun’ juf erg gedreven is en er ontzettend veel plezier in heeft. Zowel veel danskinderen als ouders hebben beloofd Renate te komen aanmoedigen op zaterdag 29 oktober

Wil jij ook komen kijken, reserveer dan kaarten in de voorverkoop bij Renate Goossensen ([email protected]) of via www.crescendo-ermelo.nl. Kaarten kosten in de voorverkoop €8,- en aan de kassa €10,-. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen als ze met een (betalende) volwassene komen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen