Ermelo erg populair om Horse Event op Nationaal Hippisch Centrum

Foto: Eigen foto

De ticketverkoop van Horse Event, op 9, 10 en 11 september op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, breekt dit jaar alle records.

In 2015 is Horse Event van Deurne naar Ermelo verhuisd. Dat kan een reden zijn voor de succesvolle kaartenverkoop. Na veertien edities is het grootste educatieve paardenevenement van Nederland nog steeds niet uitgegroeid. Met name de kaarten voor zaterdag gaan als een speer, en het is nog maar de vraag of op zaterdag en zondag aan de kassa nog tickets beschikbaar zullen zijn.

De organisatie van Horse Event springt in op de groei door dit jaar meer tribunes neer te zetten op het evenemententerrein. Ook is er meer parkeergelegenheid. De bezoekers parkeren op een extern parkeerterrein in Kootwijk waar de hele dag shuttle bussen ingezet worden om de bezoekers naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo te brengen.

Ook is de line up dit jaar zeer positief ontvangen. Bekende sporters en trainers uit binnen- en buitenland zijn op Horse Event te bewonderen. Zo sluit de Franse paardenfluisteraar Jean François Pignon de jubileumeditie dagelijks af met een spectaculair optreden met sprookjesachtige paarden. Ook verzorgen diverse (inter)nationale Olympische ruiters en amazones clinics. Alle mogelijke disciplines uit de paardensport zijn vertegenwoordigd op Horse Event: naast topsport zijn er demonstraties van bijvoorbeeld dameszadelrijden en vrijheidsdressuur en er is een enorm winkelgebied met ruim tweehonderd standhouders met verschillende producten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen