Progressief Ermelo in de bres voor indoorsport

Foto:

Progressieven menen dat de binnensport  een ondergeschoven kindje is. 

Hoewel naar aanloop naar de verkiezingen de gemeentelijke zaken wat afnemen zegt de fractie van Progressief Ermelo  al pro actief bezig te zijn met de onderwerpen die na de verkiezingen een hot item zullen worden, zoals een nieuwe sporthal. De fractie ging met een werkbezoek gisteren alvast ‘verhaal halen’ bij de volleybalvereniging Pauwervoll, een vereniging van rond de 230 leden, waarvan ongeveer 80 jeugdleden. 
Progressief Ermelo schrijft in een persbericht: “Pauwervoll is een leuke, sportieve en gezonde vereniging met een merkbaar goede sfeer.  Wij zijn van mening dat in Ermelo de indoorsport  een ondergeschoven kindje is  in vergelijking met de buitensporten. 
Nu zijn de binnensporten aan de beurt, maar wel op een manier die (financieel)  haalbaar is en die aansluit bij wat de verenigingen nodig hebben.  Pauwervoll gaf duidelijk aan waar hun behoefte ligt maar ook hun angst:  de financiën, zoals verhoogde huur van een nieuwe accommodatie. Dit zien en snappen we en zullen we meenemen in onze beraadslagingen.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen